Elektrische fietsen

Steeds meer jonge mensen vinden de weg naar ons om een elektrische fiets te kopen. En waarom ook niet. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je licht en comfortabel fietst, ook met tegenwind of begrop. Een elektrische fiets is daarmee ideaal voor lange afstanden. Maar ook binnen de stad is het fijn om milieuvriendelijk en snel van A naar B te komen.


onze merken

VanDijck

Van stadsfiets tot transporter, VanDijck heeft ze allemaal. Binnen ons ruime assortiment vind je fietsen voor iedereen. Een luxe afgemonteerd top model met automatisch schakelende versnellingsnaaf en schijfremmen.  Een sportief model met belt-drive en traploos schakelbare naaf, maar ook een degelijke en betaalbare e-bike die zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is gemaakt.  Bijna al onze modellen worden gemaakt met een hoog en laag frame zodat aan elke voorkeur kan worden voldaan.

Bekijk de website van VanDijck

Batavus

Wij willen elke Nederlander een nog mooier fietsgevoel laten ervaren. Fietsen op de perfecte fiets. Daarom bieden we betrouwbare, veilige en eigentijdse fietsen voor iedereen. We zijn uniek, juist in de breedte van ons aanbod.

 

Welke elektrische fiets het beste past, hangt voor een belangrijk deel af van het systeem en de plek van de motor. Een fiets met een voorwielmotor is betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Dat is ideaal voor korte ritjes in de stad. Fietsen met een middenmotor geven je extra kracht en fietsen met de motor in het achterwiel geven het meest natuurlijke rijgevoel en zijn bovendien geluidsarm.

Bekijk het aanbod van Batavus