Racefietsen

Een racefiets wordt in het Zuid-Nederlands ook wel koersfiets genoemd. Deze is geoptimaliseerd voor gebruik in wielerwedstrijden. Luchtweerstand en het gewicht zijn in deze fiets optimaal gemaakt.

onze merken

Argon18

Het maakt niet uit hoe ruw de weg is waarop je reist, fietsen van dit stoere merk zijn ontworpen met een geometrie voor degenen die er voor de lange termijn in zitten. Van beginner tot halfgevorderd, u kunt erop rekenen dat Argon18 levert, en meer.

Bekijk op de website van Argon18

Eddy Merckx

Eddy Merckx is een krachtig merk met een geometrie die efficiƫnte aerodynamische positionering mogelijk maakt. De buizen zijn ontworpen voor optimale aerodynamische prestaties.

Racefietsen voor fietsers die buiten de gebaande paden durven te stappen. Voor mensen met een sterke persoonlijkheid, die ernaar streven echt uniek te zijn.

Het DNA van deze unieke racefietsen komt van een unieke wielrenner: Eddy Merckx.

Website van Eddy Merckx

Ridley

De unieke ruitvormige buis creƫert versterkte randen voor een robuust frame met verhoogde slagvastheid. Hoewel deze fiets vakkundig de beste concurrentie aankan, is hij ook perfect geschikt voor de parttime racer of recreatieve rijder in termen van prestaties, comfort en kosten.

Ridley fietsen