Elektrische fietsen

Steeds meer jonge mensen vinden de weg naar ons om een elektrische fiets te kopen. En waarom ook niet. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je licht en comfortabel fietst, ook met tegenwind of begrop. Een elektrische fiets is daarmee ideaal voor lange afstanden. Maar ook binnen de stad is het fijn om milieuvriendelijk en snel van A naar B te komen.


onze merken

Huyser

Met elke Huyser fiets rijd je zonder te zweten naar je werk, maak je een leuke fietstocht of doe je de dagelijkse boodschappen. Met de ondersteuning aan heb je nooit wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Huyser zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties onderscheidt Huyser zich van de andere A-merken .

https://huyserfietsen.nl/

VanDijck

Van stadsfiets tot transporter, VanDijck heeft ze allemaal. Binnen ons ruime assortiment vind je fietsen voor iedereen. Een luxe afgemonteerd top model met automatisch schakelende versnellingsnaaf en schijfremmen.  Een sportief model met belt-drive en traploos schakelbare naaf, maar ook een degelijke en betaalbare e-bike die zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is gemaakt.  Bijna al onze modellen worden gemaakt met een hoog en laag frame zodat aan elke voorkeur kan worden voldaan.

Bekijk de website van VanDijck

Pointer

Een Pointer product schaft u aan bij één van de zorgvuldig geselecteerde Pointer Quality Dealers. Deze Pointer Quality Dealers adviseren u bij de aankoop en hebben een ruime collectie Pointer producten voor u klaar staan voor een proefrit. Tevens het adres voor de juiste zorg, onderhoud en de beste service voor de fiets en elektrische fiets. Pointer bouwt aan een groeiend aantal Pointer Quality Dealers door heel Nederland om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Pointer staat al tientallen jaren bekend als leverancier van betrouwbare eigentijdse fietsen, die zijn samengesteld uit de beste componenten. Denk bijvoorbeeld aan AXA-sloten, Schwalbe-banden en Nexus-versnellingsnaven. Ook besteedt Pointer veel aandacht aan de vormgeving en styling van elke fiets en E-Bike. Op die manier is er een collectie moderne fietsen en E-Bikes ontstaan voor ieders smaak en ieders budget. Mooi om te zien, degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier!

Bekijk de website van Pointer