Racefietsen

Een racefiets wordt in het Zuid-Nederlands ook wel koersfiets genoemd. Deze is geoptimaliseerd voor gebruik in wielerwedstrijden. Luchtweerstand en het gewicht zijn in deze fiets optimaal gemaakt.

onze merken

Argon18

Het maakt niet uit hoe ruw de weg is waarop je reist, fietsen van dit stoere merk zijn ontworpen met een geometrie voor degenen die er voor de lange termijn in zitten. Van beginner tot halfgevorderd, u kunt erop rekenen dat Argon18 levert, en meer.

Bekijk op de website van Argon18

Eddy Merckx

Eddy Merckx is een krachtig merk met een geometrie die efficiënte aerodynamische positionering mogelijk maakt. De buizen zijn ontworpen voor optimale aerodynamische prestaties.

Racefietsen voor fietsers die buiten de gebaande paden durven te stappen. Voor mensen met een sterke persoonlijkheid, die ernaar streven echt uniek te zijn.

Het DNA van deze unieke racefietsen komt van een unieke wielrenner: Eddy Merckx.

Website van Eddy Merckx

Ridley

De unieke ruitvormige buis creëert versterkte randen voor een robuust frame met verhoogde slagvastheid. Hoewel deze fiets vakkundig de beste concurrentie aankan, is hij ook perfect geschikt voor de parttime racer of recreatieve rijder in termen van prestaties, comfort en kosten.

Ridley fietsen

Tommasini

Tommasini produceert en verkoopt racefietsen sinds de oorlog. Die van Tommasini is een realiteit gemaakt van geschiedenis en ervaring die, gekoppeld aan een continu technologisch onderzoek, het bedrijf in staat stelt een moderne en concurrerende realiteit in de sector te zijn.
Alle productie van Tommasini is volledig handgemaakt en uitgevoerd door zeer gespecialiseerde technici volledig in Italië in de Grosseto-fabriek in Toscane.

De afgelopen jaren draaide de fietsmarkt om de introductie van koolstof als basismateriaal.
Juist het voortdurende onderzoek dat Tommasini elke dag naar bouwmaterialen uitvoert, heeft het bedrijf in staat gesteld om frames te creëren die lichtheid combineren met comfort dat voorheen onbekend was.

Het bedrijfsbeleid is altijd gekoppeld aan kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie, omdat de Tommasini-fiets een unieke ervaring moet zijn voor degenen die hardlopen. Het werk van onze meester-ambachtslieden zorgt voor een optimale verzorging van afwerkingen en details, een klus gemaakt van STIJL en PASSIE. Hetzelfde als degenen die besluiten een van onze producten te kopen.

Prijslijst Tommasini:

LISTINO TOMMASINI PUBBLICO 2020

Website van Tommasini