Racefietsen

onze merken

Berria

Sinds de oprichting is een van de belangrijkste en onderscheidende waarden van het merk gebaseerd op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van zijn eigen monturen. Daarom geeft Berria u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende configuraties van de modellen op basis van uw voorkeuren, waardoor u een gepersonaliseerde fiets aanschaft met maximale voordelen.

Berria onderscheidt zich van andere merken dankzij de mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerd ontwerp aan te bieden met een breed kleurengamma . Berria biedt u te allen tijde een zeer nauwe service en aandacht, dankzij de processtructuur en de fabriek die in Spanje is geïnstalleerd . Bij Berria stoppen we niet en werken we elke dag aan het uitbreiden van het aanbod met meer productassortimenten om aan meer marktsegmenten te voldoen, naast het implementeren van verbeteringen gericht op het moderniseren van het bedrijf met de zogenaamde industrie 4.0, de sensorisering van producten en actief verkoop van winkels.

De passie voor goed gedaan werk, evenals het beleid van voortdurende verbetering van technologie en klantgerichtheid, zijn de aspecten die de mensen en de geest van Berria bepalen in een avontuur dat nog maar net is begonnen. Daarom zijn we met trots het eerste merk in Spanje dat de LEAN Manufacturing-certificering van AENOR heeft behaald. https://www.berria-racing.com/es/

 

Tommasini

Tommasini produceert en verkoopt racefietsen sinds de oorlog. Die van Tommasini is een realiteit gemaakt van geschiedenis en ervaring die, gekoppeld aan een continu technologisch onderzoek, het bedrijf in staat stelt een moderne en concurrerende realiteit in de sector te zijn.
Alle productie van Tommasini is volledig handgemaakt en uitgevoerd door zeer gespecialiseerde technici volledig in Italië in de Grosseto-fabriek in Toscane.

De afgelopen jaren draaide de fietsmarkt om de introductie van koolstof als basismateriaal.
Juist het voortdurende onderzoek dat Tommasini elke dag naar bouwmaterialen uitvoert, heeft het bedrijf in staat gesteld om frames te creëren die lichtheid combineren met comfort dat voorheen onbekend was.

Het bedrijfsbeleid is altijd gekoppeld aan kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie, omdat de Tommasini-fiets een unieke ervaring moet zijn voor degenen die hardlopen. Het werk van onze meester-ambachtslieden zorgt voor een optimale verzorging van afwerkingen en details, een klus gemaakt van STIJL en PASSIE. Hetzelfde als degenen die besluiten een van onze producten te kopen.

 

 

Website van Tommasini