Reparatie en onderhoud

In onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Het maakt hierbij niet uit of u de fiets bij ons gekocht heeft of niet. We helpen u graag.

Sleutel service

Bent u uw sleutel kwijt of is deze kapot? Via de volgende links kunt u een nieuwe sleutel aanvragen.
Axa-Basta
Trelock
Abus

Voeding

De basis voor een gezond lichaam begint bij goede voedingsstoffen. Omdat er verschillende soorten voedingsstoffen zijn (eiwitten, koolhydraten en vetten), is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. De selectie en hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten is erg belangrijk. Wij werken samen met 3Action en Wcup

Accessoires

Kleding van uitsluitend top merken zijn bij ons in de winkel te vinden. We voeren merken als BBB, MegMeister, Shimano, Lazer en Vittoria maar ook ons eigen label. Ook voor reguliere regenkleding en andere accessoires zit je bij ons goed. Verder is er een uitgebreid assortiment schoenen te koop, zowel voor de racefietsers als mountainbiker.

U-Sport

Met de Technical Care line laat U-Sport het brede concept zien. We zorgen niet alleen voor je lichaam, maar verzorgen en onderhouden ook je materiaal en sportbenodigdheden. De producten in de technische lijnen helpen jou bij het schoonmaken, beschermen en onderhouden van je sportmateriaal. Denk hierbij aan fietsen, sportschoenen, (regen)kleding, outdoor-producten en meer sportbenodigdheden.

Schoonmaken en verfrissen

Op dit moment heeft U-Sport een foamspray voor het verfrissen en schoonmaken van sportmaterialen zoals scheenbeschermers, sportschoenen en meer sportuitrusting. Daarnaast is er een effectieve foamspray voor het reinigen en verfrissen van sportscholen, accommodaties en clubs ontwikkeld. Met de foamspray kunnen fitnessapparatuur, hulpmiddelen en sportinterieur makkelijk en snel gereinigd worden. Komt er een onaangename geur uit je voetbal,- hockey,- of andere sportschoenen? Met behulp van een speciale deo voor je schoenen help je vieze geuren voorkomen en verminderen.

Onderhouden en beschermen

Om je materialen, sportuitrusting en schoenen te beschermen en in topconditie te houden heeft U-Sport impregneerproducten ontwikkeld. Deze sprays maken je outdoor uitrusting, schoenen en vele andere sportmaterialen waterafstotend, voor een optimaal onderhoud en uitstekende bescherming. Door deze producten beleef je langer plezier aan de kwaliteit van je sportschoenen, uitrusting en materiaal.

U-Sport Cycling

Onder de technische lijn vallen ook producten die je kunt gebruiken om je fiets te onderhouden. Zoals bijvoorbeeld een schoonmaakspray voor je frame of ketting, een ontvetter en reiniger voor je ketting, een beschermspray voor je frame en onderdelen en wax spray die fiets beschermt en een mooie glans geeft. Met borstels en andere accessoires zorgen we voor een compleet aanbod voor fietsonderhoud. De U-Sport Cycling producten helpen je fiets optimaal te onderhouden voor jouw beste fietsprestaties.

De producten in deze Technical Care line zijn te herkennen aan het stoere, donkergroene uiterlijk. U-Sport is altijd aan het doorontwikkelen. Houd onze website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste ontwikkelingen.